Inscription Herbalife pour acheter les produits en ligne en tant que client

Hoe vindt u uw eerste klanten?

Oct 03, 18
Hoe vindt u uw eerste klanten?

Zodra de Herbalife Nutrition Independent Member-licentie is verkregen, is de volgende stap om mensen om ons heen kennis te laten maken met het concept en de mogelijkheden, of het nu eerst fit wordt (klanten) of worden op hun beurt distributeurs (teamleden, verwijzingen).

Welke stappen en middelen om uw eerste klanten te vinden?

Dit is de klassieke manier van werken, dit kan op verschillende manieren:

  • Deel uw eigen resultaten om u heen. Een echte merkambassadeur is een persoon die tevreden is met de producten die eromheen zal praten om hun oplossing aan te bieden. Het kan daarom mensen om je heen, je familie, collega's, buren inspireren om een ​​programma te starten en op hun beurt resultaten te boeken.
  • Maak uw kennislijst: ga zelf naar anderen om ze de mogelijkheden te laten ontdekken om de producten te consumeren of sluit je aan bij het team om geld te verdienen door mensen te helpen. De kennislijst bestaat uitmaak een lijst van alle mensen die we kennenin het dagelijks leven en ga ze aanbieden om uw nieuwe activiteit te ontdekken.'Hoi ... trouwens, ik dacht aan jou! Ik ben net begonnen met een activiteit in voeding en welzijn waarmee ik geweldige resultaten heb behaald en ik ben op zoek naar mensen voor wie ik dit gratis kan ontdekken. Kan het je interesseren? "Heel eenvoudig. Hoe meer namen er in de kennislijst staan, hoe beter. Als ik een nieuw lid van mijn team train, leg ik uit dat we aannemen dat van de 30 uitnodigingen,10 mensen zullen geïnteresseerd zijn en 5 zullen beginnendirect een fitnessprogramma, en van deze 5 mensen zal 1 een toekomstig lid zijn van uw team van distributeurs. Geen stress, de 20 die overblijven geven u geen definitief "nee" maar blijven gewoon op stand-by staan ​​en zullen discreet kijken wat u de afgelopen maanden doet en of het echt werkt.
  • De aanbevelingen: een consument die resultaten heeft, zal erover praten om hem heen en zal zelf zijn oplossing voorstellen en dit is de kracht van netwerkmarketing en Herbalife Nutrition zet in op erkenning en beloning. Als een consument twee mensen start, profiteert hij hiervan25% kortingop haar producten definitief. U verliest aan deze consument netto winst maar in ruil daarvoor krijgt u drie klanten in plaats van één. Dit is een echte promotie om uw klanten voor u te laten "werken"! En natuurlijk zullen mensen die met een aanbeveling beginnen, het gemakkelijker begrijpen dan ze ook mensen aanbevelen, kunnen ze profiteren van de korting, enzovoort.
  • Praat erover zodra de gelegenheid zich voordoet: Je moet iemand voor je zien geeuwen, maar heb je hem gevraagd wat hij als ontbijt had? Ze zal waarschijnlijk 'een croissant' zeggen of 'ik heb' s ochtends geen tijd '. Geweldig, de Formula 1 shake is in minder dan twee minuten klaar en verhoogt het energieniveau aanzienlijk! En zo vind je een kans om te praten over je oplossing om je heen. Het werkt in tientallen gevallen: atleten die niets eten en een oplossing zoeken voor sport, mensen die een oplossing zoeken om gezonder te eten, mensen die klagen over hun lichaamsbouw, etc.

Hoe gebruik je internet om klanten te vinden?

Met internet kun je jezelf bekend maken, onderhoudenuw zichtbaarheidmet de mensen om je heen, de hete markt, maar ook met de koude markt: vreemden. Tegenwoordig is het bijna essentieel om aanwezig te zijn op sociale netwerken om uw activiteit als onafhankelijk lid van Herbalife Nutritrion te ontwikkelen. De must-have zijnFacebook en Instagram, die de meeste mensen bij elkaar brengen en het mogelijk maken om een ​​showcase te laten zien en heel gemakkelijk in interactie met potentiële klanten te komen.
Wat mij betreft, ik begon mijn activiteit alleen met sociale netwerken en creëerdemijn financiële onafhankelijkheidmet deze als belangrijkste drijfveer voor succes. Ik laat je gaan kijkenInstagramhoe ik mijn levensstijl deel en hoe ik mensen help. Je vindt in wezen hetzelfde op mijn profielFacebook. Zelfs vandaag vertrouw ik sterk op deze twee platforms en hun gebruik is een integraal onderdeel van de training dieIk bied aan mijn nieuwe leden die willen slagen. 

Mijn dagelijkse acties om klanten te vinden op Instagram en Facebook zijn:

  • Regelmatig posten:één tot twee foto's per dag om zichtbaar te blijven.
  • Deel in verhaal: mijn dagen, mijn sportbeurten, mijn shakerecepten, mijn productresultaten en die van de mensen die ik coach, die dagelijks door meer dan 700 mensen worden bekeken.
  • Prospectie: waar ik zelf naar toe ga om mensen aan te bieden om mijn concept te ontdekken.

Tot slot

Klanten vinden is eenvoudig, maar vereist herhaalde acties die uiteindelijk hun vruchten zullen afwerpen. U hoeft niet te wachten tot mensen naar u toe komen, maar u moet naar hen toe gaan, u bespaart veel tijd en u zult zich realiseren dat veel mensen geholpen willen worden en zullen luisteren naar wat u te bieden heeft.Zo verdien je ook veel meer geld!
Neem de productenom een ​​resultaat te laten zien,het merkteken dragenvia sociale media,praat eroverzodra de gelegenheid zich voordoet. Uiteindelijk doe ik dit elke dag met mijn team van ambassadeurs en dat lukt best goed!

Laisser un commentaire

Achetez les meilleurs produits herbalife sur notre boutique

AloeMax AloeMax
€49,90
Après-Shampoing Fortifiant Herbal Aloe - Membre Herbalife Après-Shampoing Fortifiant Herbal Aloe - Membre Herbalife
Barre de repas formula F1 de Herbalife nutrition Barre de repas formula F1 de Herbalife nutrition
Barres aux Protéines - boite de 14 - Membre Herbalife Barres aux Protéines - boite de 14 - Membre Herbalife